04/11/2022

IN THE AIR TONIGHT – En hyldest til Phil Collins

IN THE AIR TONIGHT – En hyldest til Phil Collins

 ToRVEhallerne fredag 4. November 2022 kl. 19.00 

Den 4. november 2022 byder MusicalDanmark velkommen til IN THE AIR TONIGHT – En hyldest til Phil Collins i ToRVEhallerne. Showet er et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Hyldestkoncerten var en stor succes, da den sidst var på turne i efteråret 2020, og MusicalDanmark lover, at salene igen vil blive rødglødende i efteråret 2022! 

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende og nærværende hyldest til Phil Collins, som musikalsk vil spænde over 50 år. Fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimodståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret. 

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er – historie. 

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney. 

På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke og Anne Kraglund. Koncerten er iscenesat af Rikke Lillevang og produceret af MusicalDanmark, der tidligere har stået bag store succeser i Vejle med shows som Time Of My Life og Let It Rock. 

Spilletidspunkt: 

Fredag 4. november 2022 kl. 19.00. 

Varighed: 85 minutter. Der er ikke pause i koncerten. 

Se mere på www.firserne.dk 

Køb billetter